Vitaprana – produkter med fokus på hälsa och miljö

by Mikaela Bjerring on 3 maj, 2016 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsa, Hälsokost, Kost, Kosttillskott, Laktosfritt, Superfoods

VitaPrana är ett relativt nytt varumärke som fokuserar på renaste möjligaste råvaror med stor hänsyn till miljön. Produktserien inkluderar ekologiska livsmedel och superfoods. Du hittar även en rad kosttillskott av olika mineraler och vitaminer.
Ekologiska kosttillskott och ekologiska livsmedel
I produktsortimentet VitaPrana hittar du t.ex. ekologisk kokosolja både med och utan smak/doft av kokos, kokosmjöl, chiafrön, jordnötssmör, risprotein, mjölkprotein, greenspulver, spirulina och chlorella. Vitapranas fantastiskt goda ekologiska Raw bars måste du verkligen prova! Mums! Dessutom är produkterna är mycket prisvärda.

Mer om produkterna kan du läsa om här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Karolina maj 4, 2016 kl. 11:08

Använder flitigt kokosmjöl, så gott! 🙂 Raw baren låter ju riktigt goda, såg att det fanns många smaker så ska passa på nu när det är nedsatt pris. Tack för alla fina tips! 🙂

Svara

2 Mia L maj 4, 2016 kl. 11:09

Tack för tipset! (Y)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: