Aldrig mer sömnlöshet – Kom över dina sömnproblem

by Mikaela Bjerring on 9 april, 2015 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Sömnen, Stress

Sömnproblem är idag ett vanligt problem. När kroppen och hjärnan har svårt att slappna av så kommer det att påverka vår sömn negativt – man får svårt att somna in och man har svårt att sova en hel natt utan att vakna ett flertal gånger. Denna ljudbok kanske kan hjälpa dig!

Aldrig mer sömnlöshet - För när du har svårt att sova och vill komma över dina sömnproblem

Bra sömn är viktigt för vårt välbefinnande eftersom sömn ger oss vila, återhämtning och bearbetning av dagens händelser och intryck. Vi behöver bra sömn för att må bra och fungera optimalt.

Aldrig mer sömnlöshet är en ljudbok som ger dig djupgående avslappning och sömninduktion som får dig redo att sova. Ljudboken är skapad av Malte Lange som är utbildad NLP-tränare och professionell coach. Till vardags arbetar han med att göra program för personlig utveckling och hälsa som hjälper människor att ändra sina vanor och beteenden. Idag har han hunnit med att skriva ett 40-tal böcker och är en flitigt anlitad föreläsare.

Ljudboken ger dig en djup och effektiv avslappning och sömnhypnos, som kan bidra med att avhjälpa sömnproblem och får dig att lättare somna in och vakna pigg och utvilad.

Du får ljudboken i två utgåvor. Rösten är den samma, men du kan välja om du vill ha lugn och avslappnande musik i bakgrunden, eller bara lyssna på rösten. Du kan välja mellan att beställa ljudboken på CD eller ladda ner den direkt på fil.

Här hittar du boken Aldrig mer sömnlöshet

Fler populära ljudböcker av Malte Lange:

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sonja L april 12, 2015 kl. 11:08

Jag jobbar skift och har många gånger svårt att somna… Kanske något som skulle hjälpa mig.

Svara

2 Marja april 12, 2015 kl. 11:09

Tack för tipset! Känner någon som skulle behöva denna. ska rekommendera!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: