Även den yttre miljön påverkar din hälsa

by Mikaela Bjerring on 12 april, 2013 · 0 comments

in Blogg, Psykisk hälsa


Det är så underbart när våren äntligen är på intåg och man vet med sig att vilken dag som helst så kan man stuva undan vintergarderoben. Sol, varmare klimat och längre dagar gör underverk för själen.

Våren är även en bra tid att rena ut och rusta upp. Att leva i en miljö med ständigt kaos kan bidra till en hel del stressfaktorer. Ofta samlar vi på oss allt för mycket prylar som bara finns där utan att ge någon glädje eller som ens fyller en nödvändig funktion. Tvärtom kan det bli en belastning som hämmar oss. Att ha ett städat, organiserat och ett trivsamt hem ger även lugn för själen. Detta gör även att det kan vara lättare att hantera alla dessa stressmoment som ofta fyller vårt vardagsliv. Förändringar är bra för oss. Gör din hemmiljö till den plats du kan finna ditt lugn, glädje och harmoni.

Om du bor i hus så kan du forma en underbar utemiljö, en oas av välbefinnande att vakna upp till och komma hem till varje dag. Du kan lätt skapa en underbar uteplats genom att lägga ny marksten som utgör hela grunden i helhet intrycket. Lägg till några härliga textiler och sköna utemöbler efter tycke och smak och du har ett vardagsrum utomhus att tillbringa alla veckans lugna timmar i under sommaren. Din omgivning och den miljö du omger dig med påverkar din hälsa och välbefinnande lika mycket som din inre miljö.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: