Behandling för mjuka fötter

by Mikaela Bjerring on 24 juli, 2011 · 0 comments

in Blogg, Kroppsvård

Baby foot är en naturlig produkt som är Japans bäst säljande fotvårdsbehandling. Det är en behandling som du lätt själv gör hemma. Dina fötter blir babymjuka, med ett resultat som varar i månader.

Baby Foot från Blackberry SPA, behandling för mjuka fötter

Baby Foot från Blackberry SPA, behandling för mjuka fötter

Besvär med fötterna är ett vanligt!
Sju av tio människor har besvär med fötterna, mycket på grund av trånga eller fel skor samt idrott. Kvinnor lider av 4 gånger så många fotproblem som män och aktiva idrottare löper en högre risk för att drabbas av problem med fötterna, då friktionen och trycket på fotsulan ökar vid motion. Huden på fotsulan är tjockare än övriga områden av huden på kroppen och har därför ett upphov till att lätt samla på sig döda hudceller.

Vad är Baby Foot från Blackberry SPA
Baby Foot används för fötter med förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och torr hud på fötterna. Baby Foot träs på fötterna som sedan du låter verka i 2 timmar.  Efter 3-7 dagar kommer döda hudceller successivt att peelas bort och lämnar då fötterna mjuka, lena och fina.

Fördelar med Baby Foot:

  • Ger fina och mjuka fötter.
  • En naturlig produkt.
  • Avlägsnar förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och torr hud.
  • Enkel och skonsam behandling.
  • Babymjuka fötter på 14 dagar med ett resultat som varar ca 3 månader.

Vad innehåller Baby Foot från Blackberry SPA
Baby Foot innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt. Den viktigaste ingrediensen i Blackberry SPA Baby Foot är fruktsyra som milt tränger in i lagret av döda hudceller och verkar mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort.

Oberoende kliniska studier är framförda av Picasso Cosmetic Laboratory i Japan, som bekräftar att Blackberry SPA Baby Foot är skonsam och icke-irriterande för huden. Studierna bekräftar även att Backberry SPA Baby Foot verkligen fungerar och återfuktar fötternas hud.

Baby foot hittar du här: Babyfoot

 
KÄLLOR & REFERENSERBlackberry spa


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: