Behöver man kosttillskott?

by Mikaela Bjerring on 11 maj, 2011 · 0 comments

in Blogg, Kost

Behöver man kosttillskott - Passion för hälsa

Behöver man kosttillskott - Passion för hälsa

Behöver man äta kosttillskott? Räcker det inte med att äta bra och hälsosam mat? Det gjorde det kanske på stenåldern, men tiderna är förändrade nu, konstgödsel och kemikalier används i jordbruket och sjöar/hav är förorenade m.m. Att äta ekologiskt är självklart en stor förbättring men det är tyvärr inte många som har denna möjlighet.

Orsaker för ohälsa
I vårt moderna levnadssätt finns det många faktorer som orsakar ohälsa och belastar vår kropp. Några exempel är; stress och förorenad luft som vi andas in och som påverkar att vi gör av med våra näringsdepåer allt snabbare.

Kosttillskott för att uppnå optimal hälsa
Att inta kosttillskott i form av vitaminer, mineraler, fettsyror, aminosyror och naturläkemedel osv. så kan det hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och även optimal hälsa. Med optimal hälsa menar man inte detsamma som att inte vara sjuk, det handlar om att må bra i kropp och själ så som livsglädje, vitalitet och ökad energi som i sin tur bidrar till bättre livskvalité.

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: