Besök på Helhetshälsa

by Mikaela Bjerring on 22 maj, 2014 · 7 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kosttillskott, Upplevelser

I måndags var jag på besök på helhetshälsas anläggning i Borghamn. Med en omgivning av blommande rapsfält och kohagar i ett rött trähus som en gång var samhällets lanthandel finns idag helhetshälsas kontor och produktion. Denna idylliska miljö kombinerat med personalens leenden utstrålar välmående och hälsa lika mycket som de produkter som här noggrant och med omsorg produceras.

När jag fick inbjudan om att komma på besök blev jag överlycklig då helhetshälsas produkter är helt fantastiska. Det var jag tillsammans med två andra bloggare Ulrika Gabriel och Cecilia Folkesson som fick ta del av denna givande upplevelse och underbara dag.

Påväg till helhetshälsa
Dagens agenda bestod av en presentation av företaget och en rundvandring i produktionsavdelningen med Helhetshälsas chef Didrik. Därefter en ljuvligt god hemlagad vegetarisk lunch följt av en presentation av produkter som helhetshälsas egen kunskapsexpert Eva Bladh höll i tillsammans med Elaine Wendel. Som avslutning på dagen avnjöt vi alla en underbart god fika innan det var dags för hemfärd.

Redan i början på 90-talet startades helhetshälsa upp med målsättning om att producera marknadens renaste kosttillskott med noga utvalda råvaror och där inga onödiga tillsatser förekommer. Än idag lever helhetshälsas produktion vidare efter samma filosofi.

Didrik berättar att det inte handlar om att bli störts på marknaden och det inte finns intresse i att expandera. Att fortsätta producera rena och egenproducerade kosttillskott i en trevlig familjär miljö där alla går runt med ett leende på jobbet är vad helhetshälsa vill förbli – livskvalité och hälsa för alla.

Rundvandring i produktionsavdelningen

Det var full skyddsklädsel som gällde under rundvandringen på produktionsavdelningen. Hygien och renhet av råvaran så väl som slutprodukten är av ytterst stor vikt, berättar Didrik. Noggrant kontrolleras varje kapsel och inga onödiga tillsatser eller smörjmedel används vid tillverkning.

Produktion på helhetshälsa

Vegetarisk lunch

Till lunch blev vi serverade en otroligt god vegetarisk lunch som vi alla avnjöt tillsammans i trädgården under klarblå himmel och sol.

Vegetarisk lunch

Kunskap och information med Eva Bladh och Elaine Wendel

Eva Bladh

Eva Bladh

När alla var mätta och belåtna fortsatte dagen med information och presentation av helhetshälsas produkter. Eva Bladh som är helhetshälsas egen kunskapsexpert och även författare till böckerna; BÄ-metoden: blod- och ämnesomsättningstester med kostråd, Tarmen - din hälsa: med sjukdomslära och Syndrom X: om sambandet mellan GI, övervikt och din hälsa – delade med sig av mycket matnyttig information samt lärorika tips och råd.

Som ett trevligt avslut på dagen bjöds vi på en ljuvligt god fika som bland annat bestod av en rawfood kaka med färska jordgubbar. Det var en mycket givande och inspirerande dag och jag ger ett stort tack till alla på Helhetshälsa för en härlig upplevelse och ett varmt bemötande!

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 7 comments… read them below or add one }

1 Laila H maj 23, 2014 kl. 08:54

Helhetshälsas produkter har jag använt under många år, tycker de är super! Vilken underbar miljö att jobba i 🙂

Svara

2 Malin Berg maj 23, 2014 kl. 08:59

Det såg trevligt ut 🙂

Svara

3 Sigrid maj 23, 2014 kl. 09:03

Jag använder produkter från helhetshälsa och Alpha plus, tycker att de är bra.

Svara

4 Sabine-Välbefinnaren maj 26, 2014 kl. 21:42

Låter som en riktigt spännande dag, att se hur det går till och ser ut #behind the scenes” =)

Svara

5 Mikaela Bjerring maj 26, 2014 kl. 21:49

Ja, det var verkligen en givande dag och intressant att se hur det går till 🙂

Svara

6 Didrik Bladh juni 4, 2014 kl. 12:20

Hej Mikaela,
Har varit hos min flicka Liv i Umeå och träffat mitt barnbarn Esbjörn. Väl tillbaka på Helhetshälsa, så får jag läsa dina fina tankar om besöket här hos oss. Tack.
Och tack för att du höjde vår medvetenhet genom din närvaro.
Vänligen,
Didrik

Svara

7 Mikaela Bjerring juni 6, 2014 kl. 10:51

Stort tack Didrik för att jag fick komma. Det var verkligen en dag att minnas och underbart att se vilken härlig miljö ni jobbar i!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: