Bröstundersökningsduk

by Mikaela Bjerring on 30 april, 2011 · 1 comment

in Blogg, Diagnostik, Kroppsvård, Sjukdomar - Symtom

Att kolla sina bröst för knölar och förändringar är något varje kvinna bör göra regelbundet. En bröstundersökningsduk kan hjälpa dig att upptäcka förändringar i bröstvävnaden i ett tidigt stadie. Alla förändringar och knölar är långt ifrån elakartade, men allt bör kollas upp. Om man upptäcker en elakartad avvikelse tidigt är det större chans med en lyckad behandling.

Testlagrets bröstundersökningsduk

Testlagrets bröstundersökningsduk

Alla bröst är mer eller mindre ojämna. Mest ojämna är brösten i unga år och veckan före menstruation. Det är därför viktigt att lära känna sina egna normala ojämnheter! Kvinnor som regelbundet undersöker sina bröst upptäcker lättare även mycket små förändringar. De flesta knölar är som tur är inte cancer, men alla förändringar bör kollas upp. Ofarliga knölar kan vara svullna bröstkörtlar eller knutor som bildas av normal bröstvävnad. Låt en läkare undersöka och avgöra vad som är vad.

En bröstundersökningsduk är ett effektivt hjälpmedel som innehåller en vätska som minskar friktionen mellan bröstet och de undersökande fingrarna, vilket ökar uppfattningsförmågan i fingrarna markant. Det är på så sätt lättare och känna om något inte verkar stå rätt till. Duken tvättar man lätt och återanvänder.

Här kan du läsa mer och köpa Bröstundersökningsduk

På vårdguiden kan du läsa mer om hur du går tillväga när du gör en självundersökning av brösten.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Idana oktober 24, 2011 kl. 18:49

What’s it take to become a sublime epuxonedr of prose like yourself?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: