Burt’s bees naturliga hudvårdsprodukter

by Mikaela Bjerring on 18 september, 2011 · 10 comments

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Burt’s Bees hudvårdsserie är ekologiska produkter med bidrottninggele (Royal Jelly) som den utvalda huvudråvaran. Härliga produkter som gör huden mjuk och återfuktad. Här följer en kort produktbeskrivning av Radiance Eye Creme, Radiance Night Creme och Radiance Day Creme.

Burt’s Bees ansiktsprodukter

Vad är då Bidrottninggele (Royal Jelly)?

Bidrottninggele kallas även för naturens nektar för hälsa & skönhet. Bidrottninggele har ett generöst innehåll av näringsämne med en mängd fina egenskaper tack vare sin unika sammansättning. Summan av alla ämnen tillsammans i bidrottninggele har en större effekt än vad varje isolerat ämne var för sig. Detta gör bidrottninggele unik.

Bidrottninggele är rik på proteiner och innehåller naturligt kollagen. Ett protein som bland annat bygger hudens bindväv. När vi åldras minskar hudens förmåga att nybilda kollagen, så bidrottninggele är därför väldigt effektivt för den som vill bibehålla huden ung, mjuk och smidig.

 Radiance Eye Creme

Burt’s bees Radiance Eye Creme

Burt’s bees Radiance Eye Cream har en behaglig krämig konsistens som lätt absorberas av den känsliga huden under ögonen. Den ger en härlig lyster som gör huden skönt återfuktad. Jag upplever även att den gör att huden känns slätare. Jag spenderar många timmar framför datorn vilket kan sätta sina spår. Burt’s bees Radiance Eye Creme känns uppfriskande och verkar ha egenskapen att reducera mörka ringar under ögonen. Jag måste ge tummen upp för denna produkt.

 Radiance Day Creme

Burt’s bees Radiance Day Creme

Burt’s bees Radiance Day Cream är en naturligt fuktgivande dagkräm med ett generöst innehåll av bidrottninggele och botaniska oljor för att tillföra huden naturlig lyster. Produkten innehåller även bipollen, vilket bidrar till att upprätthålla nödvändig fukt. Extrakt från kardborre och björk bidrar samtidigt till att motverka att fina linjer och rynkor uppstår.

Radiance Night Creme

Burt’s bees Radiance Night Creme

Burt’s bees Radiance Night Cream innehåller förutom bidrottninggele, även citron-, rosmarin- och tall extrakt. Själva krämen i sig är inte fet och rätt tunn i konsistensen, men ger ändå rikligt med fukt. När man först applicerar krämen på huden känns den något klibbig, men den sjunker in efter enbart ett par minuter. När krämen väl har absorberats så känns den förvånansvärt behaglig. Även doften är tilltalande. En svag doft med hint av honung, citron och rosmarin. En härlig näringsrik nattkräm.

Återförsäljare av Burt’s bees produkter hittar du härViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 10 comments… read them below or add one }

1 Anna K september 18, 2011 kl. 15:35

Jag brukade och använda lipbalmet och kroppsprodukter från Burt’s Bees när jag bodde i USA! Jag håller med dig om att det är superprodukter 🙂

Svara

2 Mia september 18, 2011 kl. 15:36

Kul att Burt’s Bees produkter finns att få tag på i Sverige nu!

Svara

3 Tina Andersson september 18, 2011 kl. 15:38

Jag har hört att Burt’s bees handsalva gör underverk för sprukna och torra händer! Skulle den även kunna lindra eksem?

Svara

4 malin K oktober 2, 2011 kl. 12:11

Min Faster hade någon slags dermatit på sina händer och det blev mycket bättre med Burts Bees handsalva, så jag tycker du ska prova!

Svara

5 Tina Andersson oktober 2, 2011 kl. 12:12

Vad bra, då ska jag prova 🙂

Svara

6 Ola juni 29, 2012 kl. 12:34

Jag har problem med eksem på händer, armbogar och knä. kan man använda Denna kräm på hela kroppen?

Svara

7 Cornellia juni 29, 2012 kl. 12:32

Jag har bara provat lipbalmet från Burts Bees vilket är otroligt bra. Jag är dock sugen på att prova hudvårdsprodukterna.

Svara

8 Amanda juni 29, 2012 kl. 12:33

Helt fantastiska produkter, värt varenda öre!

Svara

9 Malin Svensson juni 29, 2012 kl. 12:37

Jag tar tillskott av Bidrottningsgele vilket är helt fantastiskt. Härligt att det även finns hudvårdsprodukter med Bidrotninggele! Ska provas

Kram

Svara

10 Kia juni 29, 2012 kl. 12:40

Jag använder Burts Bees miracle salva, helt fantastisk. Min syster använder hela serien för kroppen och det har gjort hennes eksemhud problemfri! Om man har eksem eller känslig hud så är den verkligen bra!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: