EC-GO bagen som levereras med ekologiska godsaker

by Mikaela Bjerring on 17 augusti, 2015 · 1 comment - I samarbete med Ecgo -

in Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel

Naturligt och ekologiskt godis och snacks utan tillsatt socker, fritt från gluten och laktos är vad du kan förvänta dig att hitta i en EC-GO bag. Produkterna innehåller såklart inte heller några syntetiska färg- och smakämnen eller andra konstigheter. Nyttigare alternativ av ekologiska godsaker som du kan njuta av med gott samvete.


Även om man håller en bra vardagskost så faller många när sötsuget slår till, men det finns hälsosammare val av sötsaker. EC-GO är ett företag som fokuserar på bättre alternativ av godis tillverkade av naturliga råvaror, som dessutom är djurfria. Bra för dig, djuren och miljön!

Du kan prenumerera på en EC-GO bag eller plocka ihop dina egna favoriter av nyttigare godis. Du har också möjligheten att skicka ett EC-GO gram och överraska någon du tycker om genom att ge bort en bag med en personlig hälsning. Är du sugen på att prova? I samarbete med EC-GO kan jag erbjuda dig rabattkoden ”ECGOPASSION” så får du 20 % rabatt på din beställning på ecgo.se

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma augusti 20, 2015 kl. 10:37

Så många härliga eko produkter! Mums 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: