Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

EC-GO bagen som levereras med ekologiska godsaker

av | aug 17, 2015 | Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel | 1 kommentar

– I samarbete med Ecgo – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Ecgo.se – 

Naturligt och ekologiskt godis och snacks utan tillsatt socker, gluten och laktos är vad du kan förvänta dig att hitta i en EC-GO bag. Produkterna innehåller såklart inte heller några syntetiska färg- och smakämnen eller andra konstigheter. Nyttigare alternativ av ekologiska godsaker som du kan njuta av med gott samvete.

EC-GO bagen som levereras med ekologiska godsaker

Även om man håller en bra vardagskost så faller många när sötsuget slår till, men det finns hälsosammare val av sötsaker. EC-GO är ett företag som fokuserar på bättre alternativ av godis tillverkade av naturliga och veganska råvaror. Bra för dig, djuren och miljön!

Du kan prenumerera på en EC-GO bag eller plocka ihop dina egna favoriter av nyttigare godis. Du har också möjligheten att skicka ett EC-GO gram och överraska någon du tycker om genom att ge bort en bag med en personlig hälsning. Är du sugen på att prova? I samarbete med EC-GO kan jag erbjuda dig rabattkoden ”ECGOPASSION” som ger dig 20 % rabatt på din beställning på ecgo.se

 

Relaterade inlägg:

 

1 kommentar

  1. Emma

    Så många härliga eko produkter! Mums 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close