Ekologisk glutenfri och laktosfri matkasse

by Mikaela Bjerring on 6 januari, 2015 · 1 comment

in Blogg, Ekologiskt, Kost, Livsmedel

Allt fler väljare att äta laktosfritt och glutenfritt för att de upplever att de mår så mycket bättre. Och vad är inte bekvämare än att få matvarorna med recept levererande hem till dörren. Att använda sig av en tjänst som levererar hem matkassar kan både underlätta vardagen och göra middagarna mer varierande och roligare. Räknar man dessutom på det så kan det även vara ekonomiskt lönsamt.

Ecovivas matkasse - laktosfritt och glutenfritt

Matkassar från middgasfrid.se kommer med noga utvalda säsongsbetonade och närodlade ingredienser. Middagsfrid erbjuder allt från stora till små matkassar, samt en barnkasse och vegokasse för dom som föredrar det.

Här hittar du alla matkassar från middagsfrid

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Tina januari 9, 2015 kl. 10:01

Låter ju väldigt bra med glutenfritt och ekologiskt då vi har en glutenallergiker i familjen och ekologiskt är ju underbart 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: