Ekologiska rawfoodbars

by Mikaela Bjerring on 24 juli, 2013 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Kost, Kosttillskott, Livsmedel, Superfoods, Viktkontroll

Underbart goda Ekologiska Rawfoodbars som innehåller endast de bästa naturliga ingredienserna. De är tillverkade av Pulsin, ett livsmedelsföretag från England som tillverkar kosttillskott med fokus på så rena och naturliga produkter som möjligt. Dessa bars är nog några av de godaste  jag smakat, så jag ger dem en stor och varm rekommendation. Avnjut dem som mellanmål, när du behöver fylla på med energi eller när sötsuget slår till.
ar

Beond – organic acai berry bar

Pulsin Beond Organic Acai Berry Bar är en god rawfoodbar med acai, hallon, mandel och dadlar. Alla ingredienser är ekologiska och tillverkningen är klimatkompenserad. Även passande för veganer.
Pulsin - Raw choc brownie

Pulsin – raw choc brownie

Pulsin Raw Choc Brownie Bar är ekologisk, raw, vegan och innehåller endast naturliga ingredienser – helt utan socker, soja, gluten, mjölk, ägg och laktos. Med kallpressad kakao, dadlar, cashew och mandel. En underbar god och hälsosam brownie.

Du hittar produkterna här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: