En eterisk olja för när du behöver varva ner

by Mikaela Bjerring on 1 december, 2014 · 1 comment

in Aromaterapi, Blogg, Psykisk hälsa

Luktsinnet är det enda av våra fem sinnen som är direkt kopplat till det limbiska systemet – hjärnans känslomässiga kontrollcentrum. Det är även därför som vi kan påverkas så stark av olika dofter. Eteriska oljor kan användas på många olika sätt och de har alla olika unika egenskaper. Här följer ett tips på en underbar olja om du har svårt att varva ner på kvällarna.
Eterisk olja John Blund

John Blund är en blandning av de eteriska oljorna pomerans, lavendel, romersk kamomill, nardusört och vänderot. Häll några droppar i en aromalampa och låt oljan förångas. Oljeblandningen är djupt avslappnande och perfekt för dig som har svårt att varva ner på kvällen. Den fungerar även utmärkt för dig som har uppskruvade barn som behöver hitta lugn innan läggdags.

Här hittar du John Blund och andra eteriska oljor

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Gina Ström december 3, 2014 kl. 14:11

Underbart! Det finns visa dagar som jag skulle behöva lite hjälp med att varva ner. Kanske fungerar på katten med 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: