En hållbar sund livsstil

by Mikaela Bjerring on 2 april, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hushållsprodukter, Kost

En stor del av en hälsosam livsstil och bra kost är att man lär sig att laga bra och näringsrik mat. Det finns kanske inte alltid tid till att spendera timmar i köket varje dag, men det behöver varken var komplicerat eller tidskrävande att leva sunt.

Sund livsstil

I början på det nya året är motivationen till att äta nyttig mat ofta på topp – Det vanligaste nyårslöftet är trots allt att komma i form och bli mer hälsosam. Men en nyckel för att lyckas med ett hälsosam kost är att vi faktiskt att vi älskar det vi stoppar i oss. Är smaklökarna tillfredsställda, så vill vi gärna fortsätta på den nya hälsosamma vägen! Genom att samla ihop recept som är sunda och som tilltalar dig så kan du lätt skapa din egen receptbank så du alltid har inspiration till hälsosam kost nära tillhands.

Att laga mat ska vara roligt och att utrusta sitt kök med rätt redskap bidrar till stor del till glädjen av matlagning. Förutom kastruller, ugnsformar, stekpannor och köksredskap så kan en mixer och matberedare komma till stor hjälp. Men när det kommer till köksutrustning så är nog bra knivar den viktigaste investeringen. Med en bra kockkniv, filékniv, brödkniv och skalkniv så kommer man långt.

Köksknivar

Idag är det den nationella knivdagen så det passar extra bra att lägga lite extra fokus på denna köksvän. Ett tips till dig är att Barahandtag firar dagen med att lansera sitt nya sortiment av exklusiva och grymma köksknivar och har i och med detta fina rabatter på hela knivsortimentet.

Gör ditt kök till en trivsam plats där du faktiskt vill tillbringa mycket tid. Om det inte redan är den central platsen i ditt hem så kan det vara en bra ide att fräscha upp tillvaron och göra det till en social och trevlig plats att spendera kvalitetstid när du lagar mat.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Åsa N april 7, 2015 kl. 09:47

Javisst är det roligare att laga mat i en trevlig miljö och när man har bra utrustning 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: