En naturlig brun utan sol-produkt!

by Mikaela Bjerring on 28 juni, 2014 · 1 comment

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård

Vi alla vill ha en fin och fräsch solbränna under sommaren, och även om solen gör jobbet så vet vi samtidigt med oss att vi bör vara försiktiga med att utsätta oss för allt för mycket av solens brännande strålar. Ett bra komplement är att använda en brun utan sol produkt.

Konventionella brun utan sol produkter innehåller inte alltid så bra ingredienser, men här har jag hittat en som både är helt naturlig och som ger en riktigt jämn och fin färg. En riktig 10-poängare!

Adonia brun utan sol - Ekologisk och naturlig produkt
Adonia Bronzing Serum heter produkten som innehåller en kombination utav ekologiska växtextrakt vilka några av dem är: citron, mandarin, rosenträ, nejlika, bergamott, lavendel, pepparmint, petigrain & neroli.

Bronzing serumet ger en riktigt fin brun färg utan någon orange ton. Dessutom är det ett stort plus att färgen inte kommer av på kläder som kan vara fallet med många andra brun utan sol produkter. Färgen blev jämn och ingen skymt av några ränder vilket är ännu ett stort plus.

Så är du på jakt efter en bra brun utan sol produkt så är Adonia Bronzing Serum verkligen en underbar produkt som jag kan rekommendera. Finns både som spray och lotion för både ansikte och kropp.

Återförsäljare av produkten är: eleven.se

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Ella juli 1, 2014 kl. 10:47

Adonia produkterna är så otroligt bra, älskar dem. Dyra men värt sitt pris då de håller vad de lovar 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: