Extra energi i din vardag

by Mikaela Bjerring on 6 augusti, 2011 · 3 comments

in Blogg, Detox-kost, Hälsa, Kosttillskott

För många är en detox ett sätt att bryta dåliga vanor och komma i gång med en ny start! Ett detoxprogram stödjer kroppens reningsprocess, ger ny energi och får kroppen att fungera bättre genom att stödja funktionen av våra organ.

Detoxplus

DetoxPlus

DetoxPlus är ett komplett detoxpaket. Det medföljer även en broschyr med tips och recept, samt en praktisk skakare för enkel tillredning av de drycker som programmet är uppbyggt av.

Ultraclear Plus: Innehållet är baserat på ris och innehåller en särskild kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler.

Psylliumfröskal
: Använd i din frukostdrink eller gröt eller rör ned 30 ml i 2 dl vatten, frukt- eller grönsaksjuice och inta 10-30 minuter före måltid eller som mellanmål.

Mighty Greens: Detta är en välkända och uppskattade dryck med näringsämnen från sjöar och hav. Mighty Greens innehåller bl.a. chlorella, vetegräs, rajgräs, spirulina alf alfa m.m.

Pau D’Arco te: Ett mycket uppskattat örtte från Sydamerika som kommer från innerbarken av två träd. Dessa märkliga träd har rötter så djupa att inte ens de starkaste vinterstormar kan fälla dem. I barken, som skördas skonsamt finns ämnena xylodin och lapachol. Pau D’Arco är ett te som har använts i århundraden av indianstammar i framförallt Peru och Bolivia för dess hälsofrämjande egenskaper.

Här hittar du: DetoxPlus

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Karin Nilsson augusti 10, 2011 kl. 10:51

Jag gör detox regelbundet och det gör verkligen underverk!!! Jag får så mycket mer energi, jag ser mycket fräschare och piggare ut och så går man ju ner ett par kilo efter en kur 🙂 Detox är verkligen något alla borde göra regelbundet! En riktig utrensning och du mår och ser toppen ut!!! 🙂

Svara

2 Anna K augusti 10, 2011 kl. 10:52

Detox är fantastiskt! Folk frågar hur jag kan hålla mig så ung, smal och fräsch!!! jag säger bara detox, detox, detox 🙂

Ha en härlig dag!

Svara

3 Pelle Karlsson augusti 10, 2011 kl. 10:55

Min fru har kört detox i många år. För ett halvår sedan övertala hon mig att prova, då jag under en tid känt mig energi och orkeslös. Efter 2 veckor med detox var jag en helt ny människa!!! Kör nu en 2 veckors detox var 3.e månad!!!!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: