Eye Therapy från Adonia

by Mikaela Bjerring on 25 juni, 2014 · 0 comments

in Blogg, Hudproblem, Kroppsvård

Eye Therapy från Adonia är ännu en produkt ur deras sortiment som jag inte kan låta bli att nämna då den är riktigt bra!

Denna ögonkräm gör ett mycket bra jobb med att återfukta den känsliga huden runt ögonen samt reducerar rynkor, svullnader och mörka ringar. Den innehåller växtbaserade stamceller och en kraftfull blandning av ekologiska växter vilka några av dem är ros, lavendel och pelargon.

Adonia Eye Therapy

  • En naturlig och ekologisk produkt
  • Fri från parabener, GMO, talk, petrokemikalier, ftalater och sulfater
  • Kliniskt testad & dermatologiskt testad

Applicera Adonia Eye Therapy på morgon och kväll. Använd ditt ringfinger och applicera varsamt en liten mängd serum under varje öga. Massera serumet tills det absorberats in i huden. Bästa produkten jag provat för att reducerar mörka ringar under ögonen – tummen upp!

Läs mer om Adonia Eye Therapy

Adonia Eye Therapy och andra Adonia produkter kan du köpa härViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: