Få mjuka och vackra fötter på nolltid!

by Mikaela Bjerring on 7 juni, 2013 · 2 comments

in Blogg, Hudproblem, Kroppsvård

Baby foot är en fotbehandling som innehåller helt naturliga ingredienser. Produkten har blivit mycket omtalad och omtyckt på grund av dess effektiva, skonsamma och lätta sätt att få mjuka och fina fötter. Du utför engångsbehandlingen hemma, vilket ger ett resultat som håller i månader!

Baby foot används för att få mjuka fötter och fina fötter och tar effektivt bort förhårdnader, ringorm, svampinfektioner och torr hud på fötterna. Produkten innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt. Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra som milt tränger in i lagret av döda hudceller och verkar mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort.
 Oberoende kliniska studier som är framförda av Picasso Cosmetic Laboratory i Japan (1), bekräftar att Blackberry SPA Baby Foot är skonsam och icke-irriterande för huden.

Baby foot - Få mjuka och vackra fötter på nolltid!

Baby foot – Få mjuka och vackra fötter på nolltid!

Så här fungerar Baby foot :

  • Tvätta och torka av fötterna och ta på plastsockorna som medföljer.
  • Ha på sockorn i två timmar så att gelen absorberas.
  • Ta sedan av plastsockorn och tvätta av fötterna med en pH-neutral tvål och torka.

De döda hudcellerna börjar sedan att peelas bort efter 3-7 dagar efter behandling. Hela peelingsprocessen är klar efter ca 14 dagar och resultatet blir mjuka, lena fötter som håller i månader.

Jag är själv mycket nöjd med produkten och imponerad av resultatet. Ett tips är att efter behandlingen använda en bra och naturlig fotkräm dagligen, vilket då håller fötterna mjuka och fina ytterligare ett par månader.

Här hittar du Baby foot
Tips på en underbar kompletterande fotkräm är Kneipp feet repair .

 
KÄLLOR & REFERENSERBlackberry spa

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Tina juni 12, 2013 kl. 13:10

Superprodukt! Älskar den! Gör fötterna underbart mjuka och fina 😀

Svara

2 Maria Engvall juni 12, 2013 kl. 13:12

Tack för tipset! Skulle vara skönt att slippa fila på fötterna varje dag. Detta måste jag prova.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: