Få tillbaka lystern i din vintertrötta hud!

by Mikaela Bjerring on 10 december, 2013 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård

Det kalla och ruggiga vintervädret kan definitivt sätt sina spår på huden, och då kan lite extra omsorg och vård vara välbehövligt. Under vintern kan man ofta känna att den vanliga hudvården inte riktigt räcker till. Huden känns torr, grå och stramar – eller blossar upp med röda fläckar eller börjar flagna på extra känsliga områden.

Temperaturväxlingarna mellan ute och inne kan vara påfrestande för huden. Den torrare inomhusluft gör att avdunstningen av den naturliga fukten i huden ökar samtidigt som kylan och blåsten utomhus gör att huden kan kännas obalanserad med en blandning av feta och torra partier. Liksom din garderob består av klädesplagg för olika säsonger har även huden olika behov beroende på klimat och årstid.

Så om man vill att huden ska må bra bör man vårda den med naturliga produkter som ger bra med fukt och näring. Oftast behöver man en lite lättare produkt på sommarhalvåret och mer fukt under vinterhalvåret. En underbar naturlig och ekologisk produktserie är Nourish. Hudvårdsprodukterna innehåller enbart naturliga ingredienser och detta gäller även produktionsprocessen. Produkterna har 80-98% ekologiskt innehåll (vatten kan till exempel aldrig vara ekologiskt märkt, inte heller ingredienser som växer vilt, vilket är orsaken varför de inte är 100% ekologiska.)

Nourish hudvårdsprodukter

Nourish hudvårdsprodukter

finns i fyra olika produktserier för olika hudtyper:

  • Balance face care: För fet och kombinerad hud – Balanserar hudens oljeproduktion, ger näring, lyster och gör huden jämnare i hudton. De verksamma ämnena är äppelextrakt och sågpalmetto.
  • Radiance face care: För normal hud – Tillför näring, fukt och underbar lyster. Verksamt ämne är extrakt av tonkabönan.
  • Relax face care: För känslig hud – antiinflammatorisk, lugnande och vårdande. De verksamma ämnena är lavendel, gurkört och sheasmör.
  • Protect face care: För torr hud – ger näring, mycket fukt, lyster och bidrar till att stärka hudens kollagen. De verksamma ämnena är ekologisk nypon-, solros-, apelsin- och mandarinolja.

De olika produktserierna för olika hudtyper innehåller alla: rengöring, ansiktsvatten, peptidserum samt en fuktighetskräm. Varje serie ger optimalt med fukt och näring för den specifika hudtypen den är ämnad för.

Själv har jag provat Radiance rengöring, ansiktsvatten, serum och fuktighetskräm. Produkterna fick huden att kännas ren och återfuktad, men det som imponerande mest var vilken lyster huden fick, vilket ger ett extra stort plus för dessa produkter!

Nourish underbara produkter hittar du här

 

 

 KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLARNourish produktinformation:

Radiance face care

Relax face care

Protect face care

Balance face care


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Maria december 16, 2013 kl. 10:29

Jag använder enbart naturliga produkter på mitt ansikte och kropp. Nourish har jag ännu inte provat, men jag gillar vad som finns i dem.

Svara

2 Åsa Nilsson december 16, 2013 kl. 10:35

Det var ett bra erbjudande, tack för att du delar 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: