Finare solbränna med kosttillskott

by Mikaela Bjerring on 4 augusti, 2011 · 0 comments

in Blogg, Kroppsvård

Finare solbränna med kosttillskott

Finare solbränna med kosttillskott

 

Med kosttillskott Solar Plus, får man en finare solbränna som håller längre.  Detta kosttillskottet  bygger även upp ett skydd för huden mot UV-strålning som är skadligt för hälsan och gör att du åldras snabbare.

Solarplus innehåller antioxidanter och andra ämnen från naturen som bygger upp ett skydd för huden mot UV-strålning. Solar Plus innehåller även ett urval av naturens egna pigment för att ge din hud en naturlig solbrun nyans.

Fördelar med  Solar Plus:

  • Ökar hudens skydd mot oxidativ stress
  • Ökar hudens nivåer av naturliga pigment för naturlig solbrun nyans
  • Minskar risken för rynkbildning orsakad av solen

När din hud utsetts för solljus, så medför det oxidativ stress på huden som gör att huden skadas och åldras. Solar Plus innehåller därför ett urval av kraftfulla antioxidanter såsom E-vitamin, selen och liponsyra. I synnerhet E-vitamin har i studier visats ha förmåga att skydda mot oxidativa skador. Solar Plus innehåller även naturliga pigment, såsom beta-karoten och lykopen, för en naturlig solbrun nyans. Solar Plus innehåller även ett urval av vitaminer, såsom biotin och zink, som bidrar till upprätthållandet av normal hudhälsa.

Här hittar du Solar Plus: Solar Plus

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: