Framgång – Drömmar – Passion

by Mikaela Bjerring on 28 augusti, 2011 · 0 comments

in Blogg, Personlig utveckling

Framgångsrika människor har alla något gemensamt – de lever sin dröm, de lever sin passion och är inte rädda för att misslyckas!

Framgång - Drömmar - Passion

Framgång - Drömmar - Passion

Ekonomi, hälsa och personlig utveckling går inte att skilja från varandra, det är pusselbitarna för lycka och framgång. Vårt beteende som människor återspeglar sig direkt i vår hälsa och vice-versa.
Passion är en lyckokänsla som håller din livsglädje levande.
 Att följa sin passion gör livet meningsfullt och roligt. Utan passion dör drömmar, idéer, projekt, och mål. Vad har vi då kvar?

Passionen finner du i dina tankar, ideer och mål om vad som gör dig lycklig i livet. Det är en drivkraft som förenat med dina drömmar ger livsglädje och energi. Det är inte den romantiska passionen som menas här, utan den entusiasm som gör dig handlingskraftig mot dina mål. Det är en härlig och stark drivkraft som gör det möjligt att förverkliga dig själv.

Passionen är en känsla som säger; ”Det här är rätt”, ”detta har betydelse för mig”, ”Jag bryr mig inte om vad andra säger”. När du befinner dig i den känslan så är det omöjligt att misslyckas!

Många går igenom hela livet utan att på allvar ha känt sig passionerad för någonting. säger till sig själv att ”jag trivs med mitt arbete, min relation och livet”, men innerst inne drömmer de om att ge ”allt” för någonting, men kanske rädda för att leva ut den tanken. Att helt och hållet uppgå i någonting större än sig själva kan vara skrämmande, men den tanken och drömmen finns där för att göra till verklighet. Du kan aldrig lyckas om du inte släpper taget om rädslan av att misslyckas.

Bildkälla: wikimedia-commons, public domains

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: