Framgångar börjar med en vision

by Mikaela Bjerring on 1 augusti, 2011 · 0 comments

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling

Framgångar börjar med en vision. Ja, så har det varit för alla män och kvinnor genom tiderna som nått stor framgång. Tror du att du kan? Svarar du “JA”, så kan du åstadkomma precis vad du vill. 

Om du tänker tillbaka på ditt liv och koncentrerar dig på svårigheterna i det förflutna, så drar du till dig ännu fler svåra omständigheter här och nu. Fokusera istället på vad du lyckats med och allt du har uppnått! Koncentra dig sedan på nuet och vad du vill uppnå idag och i framtiden. Positiva tankar föder positiv energi vilket ger oändliga möjligheter.

Oavsett om du tror att du kan eller inte så får du rätt (Henry Ford 1863-1947)

framgångar börjar med en vision

framgångar börjar med en vision

När Henry Ford började gå ut med sin vision om motorfordon möttes han av förlöjligande av sin omgivning. Människor trodde att han blivit tokig som ägna sig åt att förverkliga en sådan ”galen” vision. Henry Ford visste mycket mer än de människor som förlöjligade honom. Var hans vision och dröm slutade vet vi alla…

Detta gäller i stort sätt alla framgångsrika människor. Det började med en tanke, en vision och en dröm och utvecklades till verklighet…

När du formulerar en idé i dina tankar, kom ihåg att det är ett faktum! Det finns inga tvivel att du inte kan göra den idén till verklighet. Om du inte tror på dig själv kommer heller ingen annan göra det.

 

Relaterade inlägg:
Mental utveckling – vägen till framgång
Visualisering
Dröm- tro- strategi- mål
Känslor formar dina tankar
Mental styrka- vägen till ett rikare liv
Meditation bemästrar sinnet och tankar

KÄLLOR & REFERENSERBildkälla: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:ModelTFord1913.jpg- public domain

»crosslinked«

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: