Från sömnlös till utsövd

by Mikaela Bjerring on 17 maj, 2014 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Hjärnan - Minnet, Stress

Sömnproblem blir allt vanligare och idag lider ca en tredjedel av den vuxna befolkningen i västvärlden av detta. Vi behöver en bra och ostörd sömn för att kroppen och hjärnan ska få tid att återhämta sig och kunna fungera normalt.

Det finns en stark koppling mellan stress och sömnproblem, där stress kan leda till sömnrubbningar och vice versa. Lider man av kroniska sömnbesvär så är det viktigt att man hittar orsaken och kommer till rätta med problemet.

Från sömnlös till utsövd är en e-bok och ett effektivt självhjälpsprogram för att snabbt och enkelt komma tillrätta med sömnproblem – oavsett hur svåra de är och hur länge de har pågått.

 

thumbnail-160x0-nozc-fran-somnlos

Programmet är speciellt framtaget av en läkare och en psykolog med stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter.

Innehållet riktar sig till dig som lider av så kallad insomnia, vilket innebär att du har svårt att somna, att du vaknar upp på natten utan att kunna somna om eller att du inte känner dig utvilad på dagtid.

Med konkreta och lättfattliga instruktioner beskriver boken hur du steg för steg går tillväga för att komma tillrätta med dessa besvär.

Läs mer om boken ”Från sömnlös till utsövd” här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mia Johansson maj 21, 2014 kl. 14:24

Intressant med denna typ av ”hypnos”! Min väninna slutade röka med ett liknande program och en annan person som jag känner blev av med sin oro så jag tror på att det fungerar!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: