Gåsäggstvål från Terra midi

by Mikaela Bjerring on 14 mars, 2014 · 1 comment

in Aromaterapi, Blogg, Kosttillskott, Kroppsvård, Psykisk hälsa

Gåsäggstvålarna från Terra Midi ger ett rikligt mjukt lödder som inte torkar ut huden, oftast behövs ingen body lotion efter dusch. Tvålarna är så milda och återfuktande att de med fördel kan användas på både kropp och ansikte.

Eftersom gåsäggstvålarna innehåller karitésmör (Shea Butter) är de fetare än tvål vanligtvis är, vilket även gör att de bevarar fuktbalansen mycket bra. Tvålarna innehåller inga djurfetter och inte heller syntetiska antioxidantionsmedel, man har istället valt att använda rosmarin. Namnet har de fått efter dess form.

Tvålarna kommer i olika dofter som alla har olika egenskaper. Det finns fem olika varianter: ylang, verbena, sandelträ, lavendelblom och mjölk.

  • Ylang: En exotisk tvål med olja från ylangblommor som påminner om jasmin. Ylang är lugnande och avslappnande och sägs vara bra mot stress och högt blodtryck.
  • Verbena: Verbena kallas också citronverbena. Frisk och fruktig med citrusdoft med lugnande egenskaper.
  • Sandelträ: En tvål som har en värmande effekt samt välgörande vid eksem.
  • Lavendelblom: Gåsäggstvålen med lavendelblomsdoft har en mild peeling effekt. Lavendel sägs även vara bra för blodtrycket och är lugnande.
  • Mjölk (Mandelmjölk): Denna tvål är extra skonsam mot huden och passar därför bra för extra känslig hud.

Tvålarna innehåller inga djurfetter och är inte testade på djur. De innehåller inga  konserveringsmedel eller parabener och är godkända för veganer.

Tvålarna finns att köpa till ett förmånligt pris här

Gåsäggstvålar från Terra midi

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna J mars 22, 2014 kl. 10:07

Gillar dessa tvålar, huden blir så mjuk!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: