Holistisk hälsa

Kost & Näring

Träning & Återhämtning

EKO & Hållbart

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

 

Kampanjer på passion för hälsa

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till bodystore.com –

Att göra pannbröd kan vara en räddning när man har bråttom, men ändå vill ha gott bröd. Här följer ett recept på en enkel och snabb glutenfri variant av bröd som man gräddar i stekpannan.

 

Glutenfritt pannbröd recept

Ingredienser:

Så här gör du:

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser till en smidig deg. Pröva dig med fram med vätska så att degen inte blir för stabbig. Den ska vara våtare än en vanlig bröddeg.
  2. Gör bollar av degen och kavla ut dom rätt så tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Stek bröden i en torr stekpanna på medelvärme. Tillaga bröden på ena sidan tills de fått en fin färg och börjat bubbla sig. Vänd sedan och stek klart på andra sidan.

 

Relaterade inlägg:

Följ mig på Instagram för mer inspiration för en hälsosam livsstil.

Gilla/följ mig på Facebook där jag fyller flödet med nya inlägg och gamla favoriter.

Du kan även följa mig på Bloglovin och Pinterest där du kan spara inlägg som är intressanta för dig.

12 Kommentarer

  1. Emmy O

    Jag har gått ner 5 kilo på tre månader bara genom att utesluta gluten och inget annat! Att man kan göra så mycket gott utan gluten underlättar och saknar inte alls vanligt bröd, pasta m.m.

    Svara
    • Mikaela Bjerring

      Åh, vad härligt! Visst kan man kan man göra mycket gott utan gluten. 🙂

  2. A.J

    Tack för tipset! Det ska jag prova, ser gott ut! Delar vidare till vänner som jag vet också skulle vilja ha receptet 🙂

    Svara
    • Mikaela Bjerring

      Trevligt och tack för att du delar! 🙂

  3. Maya

    Mums, vad gott och vad enkelt det verkar vara att göra. Skall provas!

    Svara
  4. Kerstin

    Det ska jag prova att göra! 😀

    Svara
    • Mikaela Bjerring

      Låt mig gärna vet vad du tyckte 🙂

  5. Mia

    Åhh, så gott det ser ut! Det ska jag absolut göra!

    Svara
  6. Ellinor

    TACK! Det ska jag genast cykla och köpa ingredienserna till. Har helt klart delat det vidare.
    Ett par frågor… hur länge håller det sig? Kan man frysa in det? Hur många blir det ungefär av detta receptet? Eller missar jag kanske att det står någonstans? Känns som det blir mycket av det receptet? Om det inte håller / kan sparas, så skulle jag vilja göra 2-4 st ca. nämligen.
    Tack på förhand! <3

    Svara
    • Mikaela Bjerring

      Receptet ger ca 8 st, så då kan du halvera det om du vill göra en mindre sats. 2-3 dagar skulle jag säga att det håller, men jag brukar värma eller rosta det om jag inte äter det nygräddat. Jag har provat att frysa in det och tinat det i brödrosten och det går alldeles utmärkt 🙂

Lämna ett svar till Mikaela Bjerring Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Annonser

Facebook

Instagram

Antiinflammatorisk kost

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem. Läs mer…

Höja serotoninet naturligt

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra. Läs mer

Stödja lymfsystemet

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Läs mer

L-lysin vid munsår

Munsår som orsakas av herpesviruset är ofarligt, men det kan vara både besvärande och pinsamt. Genom studier har man sett att aminosyran L-lysin potentiellt kan minska antalet utbrott och tiden som munsåret är aktivt. Läs mer

Stödja immunförsvaret

Det finns mycket man kan göra för att stödja sitt immunsystem så det kan fungera effektiv. På så sätt ger man kroppen bra förutsättningar för att kunna strida tillbaka mot inkräktande virus och bakterier. Läs mer…

Stödja tarmfloran och maghälsan

Att magen och tarmsystemet fungerar optimalt och att tarmfloran är i balans är A och O för en bra hälsa. Det påverkar i hög grad immunsystemets utveckling och funktion. Det minskar även risken för  en rad hälsoproblem. Läs mer

Close