Hälsoarmbandet – Högt upp på mångas önskelista!

by Mikaela Bjerring on 6 december, 2013 · 0 comments

in Blogg, Hälsa, Psykisk hälsa

Högst upp på listan av ”årets julklapp 2013” hittar vi råsaftcentrifugen och inte långt efter kommer hälsoarmbandet som snabbt blivit en stor favorit. Hälsoarmbandet Energy Armor innehåller negativa joner från vulkanisksten och turmalinet. Genom armbandet är det meningen att man ska tillföra kroppen negativa joner och stärka kroppens egna energifält.

Hälsoarmbandet – Högt upp på mångas önskelista!

Hälsoarmbandet – Högt upp på mångas önskelista!

Vi är dagligen utsatta för positiva joner från föroreningar, TV, datorer m.m och där med rubbas balansen i kroppen mellan positiva och negativa joner. För att må bra så behöver vi en balans mellan dessa. Negativa joner finner vi i naturen och i högst koncentration vid havet, bergstoppar och vid vattenfall. Med de joner som hälsoarmbandet Energy Armor innehåller är det meningen att man på så sätt ska kunna bibehålla balansen mellan positiva och negativa joner i det dagliga livet.

Armbanden finns i flera designer som du kan läsa mer om här: Hälsoarmbandet EA

 

 

 KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLARInformationskälla: http://easweden.se/

Armbandet finns i flera olika designer med inbyggda negativa joner från vulkanaska och turmalin:

Medicinsk silikon

Stål

ShamballastyleViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: