Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

“What a melon” består av vattenmelonvatten och en skvätt citronsaft, inget annat. En helt underbart god dryck som är fri från tillsatser. Vattenmelonvatten är även helt fantastiskt på grund av sitt rika näringsinnehåll, vilket inkluderar generöst med lykopen och citrullin.

Hälsodrycken What a melon

Vattenmelonvatten är otroligt gott och uppfriskande och rikt på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, inklusive riboflavin, niacin, vitamin B6, tiamin, folsyra, magnesium, fosfor, pantotensyra, kalium, zink, koppar, selen, mangan, kolin och betain. Vattenmelon innehåller även en betydande mängd lykopen och citrullin, vilket gör det till ett intressant livsmedel ur hälsosynpunkt.

Det är även en naturlig källa till elektrolyter som hjälper till att återställa vätskebalansen efter träning eller vid andra tillfällen då man förlorat mycket vätska. En bra och naturlig vätskeersättning med andra ord. Som en nyhet i Sverige så är What a melon varmt välkommen och så vitt jag vet den enda produkten som innehåller rent vattenmelonvatten (förutom 2 % citronsaft).

 

Återförsäljare av What a melon hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Frida

    Mums! Låter ju riktigt gott!

    Svara
  2. Anne

    Jättegod!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close