Hälsodrycken What a melon

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 14 januari, 2017 · 4 comments

in Blogg, Frukt-Grönt, Hälsokost, Kost, Livsmedel, Vegansk / Vegetarisk kost

”What a melon” består av vattenmelonvatten och en skvätt citronsaft, inget annat. En helt underbart god dryck som är fri från tillsatser. Vattenmelonvatten är även helt fantastiskt på grund av sitt rika näringsinnehåll, vilket inkluderar generöst med lykopen och citrullin.

What a melon - vattenmelon vatten

Vattenmelonvatten är otroligt gott och uppfriskande och rikt på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, inklusive riboflavin, niacin, vitamin B6, tiamin, folsyra, magnesium, fosfor, pantotensyra, kalium, zink, koppar, selen, mangan, kolin och betain. Vattenmelon innehåller även en betydande mängd lykopen och citrullin, vilket gör det till ett intressant livsmedel ur hälsosynpunkt.

Det är även en naturlig källa till elektrolyter som hjälper till att återställa vätskebalansen efter träningen eller vid andra tillfällen då man förlorat mycket vätska. En bra och naturlig vätskeersättning med andra ord. Som en nyhet i Sverige så är What a melon varmt välkommen och så vitt jag vet den enda produkten som innehåller rent vattenmelonvatten (förutom 2 % citronsaft).

Återförsäljare av What a melon hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Frida januari 30, 2017 kl. 11:41

Mums! Låter ju riktigt gott!

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 30, 2017 kl. 11:54

Riktigt gott!

Svara

3 Anne februari 26, 2018 kl. 14:08

Jättegod!

Svara

4 Mikaela Bjerring februari 26, 2018 kl. 14:10

Riktigt fräsch och god!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: