Hitta motivation till träning

by Mikaela Bjerring on 10 mars, 2012 · 0 comments

in Blogg, Träning, Viktkontroll

Motivation till träning kommer inte alltid av sig själv. Det gäller att hitta en fysisk aktivitet man tycker om och låta det bli en del av sin livsstil. Detsamma gäller för kostvanor och övrig livsstil.

Många bävar och ber varje gång de går till gymmet, det känns som ett ”måste” inte som ett ”jag vill”. Det säger sig själv att man inte kommer komma särskilt långt i sin träning eller vägen till ett hälsosammare liv om man inte tycker det man gör är givande.

När man tränar och äter rätt så vill man självklart se resultat, och det är viktigt att sätta upp delmål och slutmål så man ha något att se fram emot. En bra motivationskälla är att skaffa sig vänner som strävar i samma riktning. Då har du andra att byta tips och råd med och ni stöttar och hjälper varandra på vägen. Livsstilsförändringen kan då bli något socialt och roligt och som du kan se fram emot varje dag.

Hitta motivation till träning

Hitta motivation till träning

Hitta andra med samma mål

Matdagboken är en svensk sajt med över 50.000  medlemmar som bli mer och mer populär för varje dag. Detta beror på dess effektiva uppbyggnad och brett utbud av tjänster som alla kan ta del av. Hemsidan erbjuder ökad kunskap om kost, träning och hälsa genom olika funktioner på sajten och det viktigaste, en härlig gemenskap som kommer hålla din motivation uppe för att nå dina mål!

Läs mer om MatdagbokenViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: