Hitta rätt träningsredskap för dig!

by Mikaela Bjerring on 24 december, 2012 · 0 comments

in Blogg, Träning, Träningsredskap

Vi börjar återigen närma oss ett nytt år, vilket för många innebär nya nyårslöften. Ett av de vanligaste och mest återkommande löftena är att börja träna, eller bli mer aktiv och regelbunden med sin träning. Är du den som brukar fullfölja dina nyårslöften eller brukar de mest flyta ut i sanden?
Kettlebells träningsredskap

Träning är menat att vara roligt och inget måste. Det gäller då att du hittar en träningsform som passar dig, oavsett om du väljer att träna hemma, på ett gym, eller genom någon förening eller klubb.

Letar du efter bra och tillförlitlig gymutrustning i form av olika träningsredskap så du hitta ett bra urval av hantlar, bollar, mattor, kettlebells, cyklar, löpband m.m. här

Så oavsett om du tränar för att bygga muskler, gå ner i vikt eller för att komma i allmänt bra form så är grunden att träna kontinuerligt och regelbundet. Ännu en förutsättning är att man har bra träningsredskap och att man tillåter sig själv att ha roligt med sin träning.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: