Hudoljor för 3 olika tillfällen

by Mikaela Bjerring on 23 maj, 2014 · 0 comments

in Aromaterapi, Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård

En naturlig kallpressad vegetabilisk olja kan vara en oslagbar återfuktare och näringskälla för huden. Olika oljor passar olika hudtyper då de alla har olika egenskaper. En olja kan dessutom ge en större effekt när den blandas med olika växtextrakt och eteriska oljor. Här följer exempel på tre underbara hudoljor.

 

Weleda hudoljor

Birch Cellulite Oil – mot celluliter

Denna olja innehåller extrakt av ekologiska björklöv som är renande och uppstramande och rosmarin som ökar cirkulationen. Produkten innehåller även aprikoskärnolja och stickmyrten som är vitaliserande samt jojobaolja och e-vitaminrik vetegroddsolja som båda bidrar med fukt och näring. Det är en unik kombination av växtextrakt och naturliga växtoljor som vid regelbunden användning bidrar till att minska celluliter markant och gör huden jämnare och fastare.
Här hittar du: Birch Cellulite Oil – mot celluliter

Nourishing Hair Oil

Weledas hårolja innehåller rosmarin, klöver och kardborre som gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner det. De naturliga oljorna ger håret en djup konditionering och gör det lättare att hantera. Håroljan innehåller bland annat kallpressad och vårdande jordnötsolja som är en extra näringsrik och återfuktande olja.
Här hittar du: Nourishing Hair Oil

Pomegranate Regenerating Body Oil – för fastare hud

Detta är en riktigt lyxig olja som bidrar till att göra huden fastare och jämnare. Antioxidantrik granatäpplekärnolja tillsammans med fina naturliga växtoljor och växtextrakt såsom ekologisk macadamianötsolja, jojobaolja och hirsextrakt stimulerar hudens naturliga cellförnyelse och hjälper huden att lättare bevara fukt och motverka torrhet. Låter det för bra för att vara sant? Nej det är det inte! Detta är en olja som verkligen lever upp till vad den lovar.
Här hittar du: Pomegranate Regenerating Body Oil

En olja kan lättare absorberas när huden är fuktig. Massera därför gärna in oljan direkt efter dusch eller bad, eller varför inte medan du står i duschen.

Fler underbara produkter från Weledas sortiment hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: