Investera i företagets hälsa

by Mikaela Bjerring on 6 september, 2012

in Personlig utveckling, Psykisk hälsa, Upplevelser


Där finns många faktorer som spelar en stor roll för att ett företag skall fungera och bli framgångsrikt. En av de viktigaste är personalen, att se individen bakom jobbet som utförs och ta hänsyn till deras hälsa, välbefinnande och utveckling.

Stora som små företag fokuserar ofta till den största delen på processer och resultat, utan att lägga så mycket vikt på de individuella anställda som alla tillför något i företaget. Det är lätt att sätta personalen i olika fack som då inte får mycket utrymme för att utvecklas. Detta kan leda till stress, sämre hälsa och omotiverad personal som i längden blir till en större kostnad och mycket ineffektivt för företaget.

Satsa på din personal
Det kan vara av stor betydelse för företaget att satsa på sin personal. Ett sätt är att ta sina anställda på konferens under en dag eller två och göra den tiden till en positiv upplevelse. Om ditt företag är baserat i Stockholm, ta dina anställda på en dagkonferens nära Stockholm men gärna i en avslappnad naturmiljö bort från vardagens stress och rutiner. Förutom att gå igenom processer, workshops och resultat, finns det då även möjligheter för andra aktiviteter som kan stärka teamkänslan, visa nya sidor hos kollegorna och ladda alla med ny energi. Detta kan komma att bli en av de bästa och mest effektiva investeringar du gör för ditt företag samtidigt som du investerar i andras välmående och hälsa.

Ett framgångsrikt företag vet vikten med att hitta en balans och lyfta fram de bästa hos sina anställda. En personal som känner och ges tillit och får möjlighet att växa kommer känna ett stort värde i sitt jobb. Detta kommer resultera i lojalitet, kreativitet och att de anställda ger hundra procent av sig själv för att nå företagets mål.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


Previous post:

Next post: