Isodieten

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Isodieten bygger på att kombinera fördelarna i flera dieter under en och samma metod. Isodieten har nu blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning. Grundkonceptet handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle.

Fredrik Paulún och dess övriga grundare är pionjärer och skapade själva konceptet som ligger bakom viktminskning med Isodieten. Webbsidan isodiet.se skapades tillsammans med Expressen och TV4 med tanken att åtkomstliggöra allt material och alla verktyg för att hjälpa vanliga människor att ta sig an metoden och lyckas med viktminskning.

Tanken är att hemsidans medlemmar på ett enkelt och effektivt sätt ska förstå konceptet bakom isodieten, uppnå en hälsosam livsstil, gå ner i vikt, bli av med sjukdomssymtomer och magproblem. I programmet erbjuder de dig all hjälp du behöver för att uppnå en viktminskning som består.

Isodieten

Isodieten

Medlemskapet startar från 39 kr / veckan som ger dig:

  • Isodietprogram – Färdiga veckomatsedlar och träningsprogram.
  • Isodietskolan – Lär dig allt om Isodieten i deras Isoskola med video.
  • Menyer – Individuellt anpassade veckomenyer.
  • Receptbank för Isodieten – Du får tillgång till Sveriges största databas med Isorecept där du kan anpassa dina egna menyer.
  • Träningsprogram – Träningstips i tre nivåer som specialanpassas till dina behov.
  • Isodietens chatten – Chatta med experter och få den support du behöver för att lyckas.
  • Forum – Här träffar du andra medlemmar och utbyter tips, råd och och ger varandra stöd.
  • Video – Experter hjälper dig så att du ska nå ditt mål för viktminskning varje månad.

Isodieten är en lågkolhydratsdiet med hög kvalité (LCHQ) som kan ge mer energi, effektiv viktminskning, minskat sötsug och en väg till bättre hälsa. Det handlar varken om att utesluta specifika näringsämnen eller att svälta sig. Istället äter du välbalanserad, varierad och näringsrik mat utan tillsatser.

Isodieten innebär en kost med lika många kalorier från de olika näringsämnena kolhydrater, fett och protein. På detta sätt får du en lågkolhydratdiet med något högre fettinnehåll, men framför allt med mer protein, än vår traditionella kosthållning. Det höga proteininnehållet gör dig ordentligt mätt, vilket är en viktig förutsättning för att klara frestelserna som skräpmat, godis och snacks utgör.

Läs mer om medlemskapet på: Isodieten

Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

KÄLLOR & REFERENSERFredrik Paulún - Isodieten.se

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment