Julklappstips för den hälsomedvetna

by Mikaela Bjerring on 5 december, 2014 · 4 comments

in Blogg, Hälsa, Kosttillskott

Julen börjar närma sig med stormsteg och det är inte alltid lätt att hitta den där perfekta julklappen! Här följer några tips för vad man kan ge den hälsomedvetna, eller till den som borde bli!

 Hälsosamma julklappar

Revitive cirkulationstränare

Revitive LV cirkulationstränareEfter långa och hektiska dagar upplever många att benen är trötta, svullna och värkande. Revitive LV cirkulationstränare behandlar fötter och ben genom att enkelt och effektivt sända milda elektriska impulser till benmusklerna som börjar jobba. Revitive LV sörjer inte bara för att tona och träna dina ben, den får också igång blodcirkulationen och förebygger åderbrock. Använd cirkulationstränaren 30 minuter per dag när du sitter och slappnar av, läser en bok eller tittar på TV. Du kommer märka att benen känns och ser bättre ut. Revitive LV cirkulationstränare är kliniskt testad och medicinskt godkänd och kan även användas under graviditet.
Här hittade jag bästa pris för Revitive LV cirkulationstränare

Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil

Velvet smooth elektriska fotfilVelvet Smooth elektriska fotfil från Scholl ger dig härligt lena och salongsfina fötter hemma. Velvet Smooth har utbytbart munstycke som slipar bort hård hud på några minuter och ger dig fantastiska fötter som både känns och ser underbara ut. En säkerligen uppskattad julklapp för både män och kvinnor.
Här kan du köpa Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil

Aktivitetsarmband

Aktivitetsarmband, beurer-aktivitetssensorAktivitetsarmbandet ligger i topplistan för årets julklappar! Med aktivitetsarmbandet får du veta hur mycket fysisk aktivitet du gör varje dag. Sensorn kan fästas i bältet, användas som en klocka eller ganska enkelt placeras i fickan. I översikten som kommer ut ser du hur många steg du har tagit, hur långt du har gått samt hur länge du har varit i aktivitet. Om du når vissa aktivitetsnivåer får du också positiv feedback som visar att du är på rätt väg. Aktivitetsarmbandet mäter även sömnrytmen och hur länge du sover. Den har ett integrerat alarm som vibrerar så att du väcks och inte din eventuella partner.
Här kan du köpa aktivitetsarmbandet

Råsaftcentrifug

Råsaftcentrifug bäst i testRåsaftcentrifugen blev årets julklapp 2013 och är även i topplistan detta året! Färsk råsaft från frukt och grönsaker är ett mycket bra sätt att dagligen få i sig tillräckligt med frukt och grönt och dessutom är det otroligt gott! Det man bör titta på när man väljer en råsaftcentrifug är att den är enkel att använd, lätt att rengöra, stor matöppning (så du slipper att hacka allt i småbitar), att den har en stark motor (minst 700 watt), stor juicebehållare, att den klarar av både mjuka och hårda grönsaker och frukter. Självklart är det även viktigt att råsaftcentrifugen pressar effektivt så att man får ut maximalt med juice och minimalt med spill. En av de råsaftcentrifugerna som visats bäst i test är Philips HR1871-70. Bästa pris på denna råsaftcentrifug hittade jag här

Magnetmadrass och magnetkudde

Magnetkudde och magnetmadrassVelloflex magnetmadrass och magnetkudde är utformade efter en speciell magnetteknologi som kan ge smärtlindring i muskler och leder och dessutom bidra till bättre sömn. De cirkulärt utformade magneterna har hela sju polskiftningar. Det är denna växelverkan som stimulerar blodcirkulation och kan verka smärtlindrande. Velloflex magnetprodukter är ensamt på marknaden CE-registrerade som medicinsk utrustning.
Här hittar du: magnetmadrass och magnetkudde

Ett hälsokostpaket

HälsopaketVarför inte plocka ihop ett hälsokostpaket som är utformat efter personens individuella behov tex: ett paket med hälsokost som bidrar till rörligare och smidigare leder för den som lider av ledsmärta och värk. Eller ett paket med träningstillskott/träningskläder för den som är en träningsmänniska eller planerar att bli. Oavsett vem som ska ha paketet eller vad du väljer att lägga i det så blir den säkerligen uppskattat!

Förmånliga priser och ett stort utbud av hälsokost, kosttillskott, träningsprodukter och övriga hälsoprodukter hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Mimmi december 6, 2014 kl. 17:38

Underbar tips 🙂 Tackar!

Svara

2 Anja G december 6, 2014 kl. 17:40

Mycket här som jag skulle vilja ha själv 🙂

Svara

3 Camilla december 11, 2014 kl. 11:57

Tack för tipsen! Ett aktivitetsarmband ligger högst upp på min önskelista 🙂

Svara

4 Sia december 11, 2014 kl. 11:59

En magnetkudde är en av de bästa investeringar som jag någonsin gjort! Sover så otroligt bra nu.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: