Kosttillskott för minskat sockerbegär!

by Mikaela Bjerring on 23 augusti, 2011 · 1 comment

in Blogg, Kost

Stort intag av socker bryta ner hälsan på många sätt. Stort sockerbegär är något som många kämpar med dagligen!

kosttillskott för minskat sockerbegär!

kosttillskott för minskat sockerbegär!

Det finns ett flertal produkter på marknaden som är väldigt effektiva för att hjälpa till att bryta sockerberoende och dåliga ovanor. Krom har länge varit känt för hjälpa till att dämpa sötsug och brist på detta spårämne/mineral stärker kroppens begär efter socker. Ett annat kosttillskott är MSM (Svavel) som är vattenlösligt och helt ofarligt även i väldigt stor doser. MSM har helt otroliga hälsofrämjande egenskaper som till exempel: minskar sötsuget, renade/ utrensande effekt i kroppen, uppiggande, ger energi, stärker hår, hud och naglar och har en anti-aging effekt m.m.

Även produkter som innhåller alger och klorofyll stabiliserar blodsockret och minskar sötsuget.

MSM hittar du här: MSM- Kosttillskott
Krom hittar du här:Krom-Kosttillskott
Läs mer: Sockerberoende
Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Lotta B augusti 23, 2011 kl. 22:58

MSM kan jag också varmt rekommendera. Mig har det även hjälpt med eksemen. Huden mår bättre. Du kan både dricka det och blanda det i handkrämen. En handkräm kan bestå av kokosfett och MSM – den funkar jättebra och är billig. Kom ihåg att köpa kokosfett som är ekologisk och icke upphettad i hälsokosten. (den silvriga förpackningen i affären är mycket onyttig)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: