Kosttillskott för ökad fettförbränning

by Mikaela Bjerring on 12 september, 2012 · 0 comments

in Blogg, Forskning, Kosttillskott, Träning, Träningstillskott

För att lyckas med effektiv fettförbränning krävs det att du strukturerar om till en hälsosammare livsstil. Genom att äta fler mindre mål om dagen istället för ett par större måltider, minska på kolhydraterna (socker) och äta mer protein kan du öka din förbränningen. Det är även viktigt att få i sig fett, men det ska vara rätt sorts fett och tillräckliga mängder av de essentiella fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.

Genom att utöva lågintensiv träning som t.ex. att gå promenader eller att simma kan du nå snabba resultat. Högintensiva träningsövningar där du håller en hög puls (t.ex. löpträning, spinning, pulsträning) ger förvisso högre fettförbränning än lågintensiv träning under samma period. Däremot kan du utöva fettförbränning med lågintensiv träning längre och oftare och utan att behöva återhämta dig och därmed öka din fettförbränning i relation till energin du gör av med. Det bästa är dock att utöva både lågintensiv träning och högintensiv träning.

Utöver detta kan du även öka din fettförbränning ytterligare vid behov genom att tillföra kroppen näringsämnen som ökar förbränningen. Ett exempel på en sådan hälsokostprodukt är Chili Shape.

Chili Shape

Chili Shape

Detta är ett skonsamt kosttillskott för dig som vill minska måtten och trimma figuren. Chili-Shape innehåller den patenterade ingrediensen Capsimax som utvinns från het chilifrukt. Det verksamma ämnet är naturliga kapsaicinoider.

 Studier (1) på motionärer som tagit Capsimax före träningen visar att de får en högre halt fria fettsyror i blodet
jämfört med placebo under samma betingelser. De högre nivåer av fria fettsyranivåer och glycerol indikerar
att kapsaicinoider ger ökad lipolytisk aktivitet. ”Lipolys” är en process där fett bryts ner i fettcellerna och släpps ut i kroppens förbränning. En ökning av lipolysen kan bidra till bättre viktkontroll.

Chili Shape bidrar till:

  • Ökad fettförbränning
  • Minskad aptit
  • Ökad värmeproduktion

Här hittar du Chili Shape

Här hittar du fler kosttillskott som bidrar till ökad fettförbränning

 

 KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Information och studier om Capsimax: http://capsimax.com/consumer_video.html

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: