Krillolja bra val av Omega-3

by Mikaela Bjerring on 24 februari, 2011 · 0 comments

in Blogg

Krillolja bra val av Omega-3

Krillolja bra val av Omega-3

OmegaRed Krillolja är ett bra val av omega 3 både för människan och naturen! Krill är en ren och naturlig källa till omega-3 fettsyrorna EPA och DHA.

Krill är ett litet kräftdjur som lever i ett av världens renaste vatten utanför Antarktis. OmegaRed Krillolja innehåller de viktiga Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA. Krill fångas skonsamt och bereds med högkvalitet genom en patenterande Eco Harvesting. Det är ett effektivt sätt att få våra naturliga resurser att räcka längre är att hämta vår kost långt ner i näringskedjan. Krill ligger under fisk i näringskedjan. Det finns enorma mängder krill och bara en liten andel av den tillåtna mängden tas upp.

OmegaRed Krillolja innehåller hela 40% marina fosfolipider och antioxidanten astaxanthin
som förutom att ge den dess fina röda färg håller den stabil. Det finns även studier som indikerar på att krillolja är mer biotillgängligt än fiskolja.

 

omega 3 krillolja hittar du här: Krillolja- omegared

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

Läs mer om:
Fettsyror
Omega 3
Omega 6
Relaterade inlägg:
Krillolja kan minska reumatisk artrit

Bild och textkälla : http://www.shopping4net.se/Haelsokost/Fettsyror/Marina-fettsyror/OmegaRed.htm

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: