Legtone serum från Adonia – cellulitbehandling som fungerar

by Mikaela Bjerring on 12 juni, 2014 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård

Legtone serum från Adonia är ännu en super bra produkt som håller vad den lovar! Med en kombination av växtstamceller från 23 ekologiska essentiella oljor ger denna produkt byggd på naturliga ingredienser synligt fastare hud, slätare ben och en kraftig reducering av celluliter som är synligt näst intill direkt.

Låter detta för bra för att vara sant? Ja, det tyckte jag också, så jag var därför självklart tvungen att prova. Resultatet var verkligen imponerande!

Adonia legtone serum

Så fungerar Adonia legtone serum

En huvudorsak till celluliter är att de stamceller som finns naturligt i vår hud blir försvagade. När stamcellernas aktivitet stannar av sväller fettcellerna och gifter och slaggprodukter ansamlas. De gropar som associeras med celluliter blir då synliga för omvärlden.

Adonia LegTone Serum innehåller en kombination av kraftfulla växtstamceller med en blandning av 23 ekologiska essentiella oljor. Det har kliniskt bevisats ge en 47% reducering av celluliter på bara 9 minuter. Vid fortsatt användning kan Adonia LegTone Serum reducera synliga celluliter med otroliga 71% på sex veckor. Därefter fortsätter du att använda produkten 3 gånger i veckan för att underhålla resultatet. Ett enkelt och smärtfritt sätt att tona upp dina ben och tona ner dina celluliter!

Här hittar du återförsäljare till Adonia legtone serum och andra produkter från Adonia

Se filmklippet här om hur det fungerar samt hur du utför behandlingen!

YouTube Preview Image

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Caroline M juni 14, 2014 kl. 14:23

Jag har provat legtone serum och kan bara säga att jag inte visar mig i bikini eller i kort kjol utan att ha den på bena 🙂 Helt otroligt vilken skillnad den gör! Önskar dock att den var billigare!

Svara

2 Nihal juni 15, 2014 kl. 09:52

Jag använde detta serum under förgående år och det fungerade verkligen.. Jag köpte precis en ny flaska och kan inte vänta tills den kommer fram=)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: