Mental utveckling – vägen till framgång

by Mikaela Bjerring on 1 augusti, 2011 · 0 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hjärnan - Minnet, Personlig utveckling

Vägen till framgång beror till största del på den mentala biten. Dina tankar och handlingar leder till resultatet.

Det spelar ingen roll om det handlar om idrott, näringsliv, eller privatliv, men ca 80% av ens framgång beror på den mentala biten. Men hur kommer det sig då att man ändå inte lägger mycket vikt på att utveckla sig själv mentalt? För det mesta beror det nog på att man inte riktigt förstår hur viktigt det är, eller ens vet hur man gör. För mer eller mindre allt annat i livet som vi inte vet hur det fungerar så medföljer där en instruktionsmanual, men tyvärr inte när det gäller hjärnan. Så oftast så tänker vi vad vi råkar tänka och resultatet blir därefter.

Mental utveckling - vägen till framgång

Mental utveckling – vägen till framgång

Det är nog mest sannolikt att det är den inställningen som gör att de flesta inte lägger någon större energi på att träna mentalt. Inte för att man inte förstår hur viktigt det är eller hur stor skillnad det skulle kunna göra på jobbet, i förhållandet eller  för hälsan – utan helt enkelt därför att väldigt få utanför elitidrotten eller näringslivets mest framgångsrika personer har en aning om hur det ska gå till. Det handlar om visualisering, verbalisering och att skapa dina tankar efter hur du vill att resultatet ska se ut.

Här hittar du böcker om Mental och Personlig utveckling

Relaterade inlägg:
Visualisering
Känslor formar dina tankar
Framgångar börjar med en vision
Mental styrka- vägen till ett rikare liv
Meditation bemästrar sinnet och tankar

KÄLLOR & REFERENSER
Bildkälla: Public domains - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trees-sky.jpg

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: