Mer än bara naturlig kroppsvård – En livsfilosofi!

by Mikaela Bjerring on 22 maj, 2012 · 2 comments

in Blogg, Hudproblem, Kroppsvård, Örtmedicin

”Naturen har generöst bistått oss med allt vi behöver för att bibehålla god hälsa.” 
(Sebastian Kneipp 1821 – 1897)

Sebastian Kneipps holistiska syn beträffande naturläkande metoder lever kvar än idag. Under sin livstid använde Sebastian Kneipps sina kunskaper kring vattnets och växternas helande krafter och förenade dem med hans egna insikter och filosofier, för att skapa en systematisk lära.

Kneipp skapade en livsfilosofi, som ser människan i hennes dagliga vanor och rutiner samt hennes naturliga omgivning, som en oskiljaktig och balanserad enhet. Han ansåg att elementen vatten, växter, diet, motion, och balans har ett nära samband. Namnet Kneipp står idag inte bara för vetenskapligt baserade naturläkande produkter och behandlingar, utan också för en holistisk livsfilosofi.

Få en gratis Kneipp hudolja

Kneipp hudolja

Kneipps naturliga kroppsprodukter
Varumärket kneipp grundades 1891, baserat på Sebastian Kneipps läror och värderingar.
Kneipp produkterna inriktar sig på naturlig hudvård, bad, massage och spa som samtliga tillverkas i Tyskland. Produkterna innehåller inga färg- och konserveringsmedel, mineraloljor eller alkalitvål.

Kneipp utesluter kategoriskt alla former av djurförsök. Dessa produkter är baserade på naturliga växtessenser och salter. Det ligger mycket forskning bakom produkterna som har en bevisad effekt och utvecklats av dermatologer. Dessa underbara produkter ger energi och vitalitet för både kropp och själ.

Här hittar du naturliga produkter från Kneipp

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Medelhavsdieten bloggen maj 25, 2012 kl. 08:48

Gillar konceptet bakom dessa produkter. Ska nog testa dem.

Svara

2 karin juni 5, 2012 kl. 18:55

Jag har länge tänkt på att jag bör gå över till naturliga produkter. Jag har verkligen börjat inse fördelarna både för hälsan och huden.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: