Mighty Greens – extra energi

by Mikaela Bjerring on 4 april, 2011 · 3 comments

in Blogg

Genom att göra klorofyllrika Mighty Green till en god morgonvana får du en extra  boost av energi och vet samtidigt att du gett din kropp de bästa förutsättningarna för en friskare dag.

Mighty Greens är rik på klorofyll och ger förnyad energi till varje cell i din kropp.
Du kan antingen snabbt skaka ihop Mighty Green med vatten eller juice, eller mixa i frukt eller bär till en matigare smoothie.

Den spirulina och chlorella som finns i Mighty Greens är ekologiskt odlad och innehåller inte pesticider, herbicider eller andra kemikalier (de odlas dessutom för att tillvarata jord, vatten och energi maximalt).

Mighty Greens - extra energi

Mighty Greens - extra energi

Mighty Greens från Alpha Plus är en klorofyllrik näringsdryck med naturligt innehåll av:

Vitaminer
• Organiska mineraler
Aminosyror
Enzymer
• Coenzymer
• Cellsalter
• Örtextrakt
• Lösliga och olösliga fibrer

Innehållet kommer från:
Korngräs, Alfalfa, Vetegräs, Sojalecitin, Spirulina, Äppelpektinfiber, Kommaltgroddar, Råriskl, Bipollen, Ananas, Dulesalg , FOS (fruktooligosackarider, Chlorella, Rödbeta, Havregräs, Råggräs, Ryskrotextrakt, Vindruvskalextrakt, Pepparmynta, Bidrottninggelé, Acerola , Lakritsrot, Rabarber, Aloe Vera, Ginkgo Biloba, Ingefärarot, Blåbärsblad,,Stevia rebaudiana extrakt.

Här hittar du:  Mighty greens – Alpha Plus

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

Källa: Produktinnehåll från: Klicka här Mighty greens - Alpha Plus

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Vera april 4, 2011 kl. 18:33

Alpha Plus har otroligt fina produkter! Jag har tänk på att prova Mighty Greens länge men inte kommit till skott! Men nu är det ett bra tillfälle! Jag gick genom din länk och dom har bra erbjudande just nu!

Svara

2 Anna april 4, 2011 kl. 18:46

Jag tar en Geens dryck varje morgon! Jag får mer energi, min mage fungerar bättre och sen har min hy blivit super fin:) Jag rekommenderar alla att göra det

Svara

3 Anna april 4, 2011 kl. 18:50

Eller hur mår man så mycket bättre och får mer energi! Jag tar Geens Dyck innan frukost varje morgon. Gott är det också 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: