När man vill ändra sina vanor och livsstil

by Mikaela Bjerring on 14 september, 2013 · 0 comments

in Blogg


När man vill ändra sina livsstilsvanor är det många faktorer som spelar in. Lika mycket som det handlar om att ändra sina kost- och motionsvanor gäller det även att ha stöd och förståelse från sin omgivning. Det handlar om att vistas och omge sig av en miljö som stöttar och inspirerar till det man vill uppnå. Ibland betyder även detta att ens sociala liv kan bli lidande då ens gamla vanor och rutiner inte alltid passar in i de nya. Sociala relationer har en stor inverkan på vår hälsa och vårt välbefinnande och vi behöver dessa för att må bra och för att kunna utvecklas.

Men det finns dock många nya sociala event man kan utforska, gå på föreläsningar, mässor, Rawfood party och andra tillställningar som du kan pröva som stöttar dina nya intressen. Du kan lära känna nya människor i dessa sociala sammanhang, nätverka och även bjuda med dina nuvarande vänner och låta dem vara en del av din nya livsstil.

Något annat du kan göra är att själv skapa en tillställning och bjuda in både gamla och nya bekanta och vänner. Känner du att du inte har plats hemma så finns det alltid möjligheten att hyra festlokaler för alla typer av arrangemang.

För att ändra sin livsstil så krävs det att man skapar sin värld så som man vill ha den, du spelar huvudrollen i ditt liv och inga förändringar är omöjliga. Motivation kommer inte alltid av sig själv. Ibland gäller det att hitta olika källor som man kan bjuda in till sin nya livsstil. Som att lägga alla pusselbitar på plats i ditt egna unika livspussel.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: