Näringsbrister och åldrandet

by Mikaela Bjerring on 28 januari, 2011 · 0 comments

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Näringsbrister och åldrandet

Näringsbrister och åldrandet

Näringsbrister påverkar åldrandet. Genom att förse kroppen med tillräckligt av alla näringsämnen så stoppar man upp kroppens åldrande och motverkar sjukdomar.

Nedbrytning och förslappning av huden samt försämring av organ, associerande med åldersprocessen, ökar vid näringsbrister. Många åldersrelaterade sjukdomar orsakas av att man lider brist på specifika näringsämnen som är nödvändiga för produktion, transport och upptag av hormoner som håller oss unga.

Ju snabbare vi absorberar och spjälkar näring till våra celler desto mer anti-åldrande hormoner producerar vi. Resultatet blir att vi åldras långsammare.
Näringsämnen bygger också upp friskare bindväv, vackrare hy och starkt skelett.
Näringsämnen fungerar även som antioxidanter och skyddar kroppen mot nedbrytningen.

Det är därför viktigt att få i sig optimala doser av näringsämnen, vilket är näst intill omöjligt genom kosten i dagens läge. Därför är det viktigt att komplettera kosten med kosttillskott.

Gå till shop för alla hälsokost-kosttillskott: Hälsokost – kosttillskott

Källa: Peter wilhelssons bok ” Lev ung längre”


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: