Nattljusolja – hudens egen mirakelolja

by Mikaela Bjerring on 27 april, 2011 · 2 comments

in Blogg, Kroppsvård

Nattljusolja - hudens egen mirakelolja

Nattljusolja - hudens egen mirakelolja

Nattljusolja är en olja rik på GLA, gammalinolensyra, hudens egen mirakelolja som hjälper hudens celler att bli stabila och starka. GLA smörjer huden inifrån, ger fukt och gör huden mjuk, spänstig, mättad och vacker.

De nordamerikanska indianerna har sedan lång tid tillbaka använt nattljus för att behandla hudproblem. En torr, skör hud kan inte upprätthålla sin uppgift att vara kroppens skyddande barriär mot angrepp utifrån. En mättad hud däremot blir motståndskraftig mot väder och vind, och mot skadliga mikroorganismer som virus och bakterier.

Nattljusolja kan hjälpa vid hudproblem som torrhet, narighet, åldersrynkor, eksem, livlös hud som saknar elasticitet, mjäll och psoriasis. Studier som gjorts har visat att GLA har positiva effekter på torr och kliande hud, även hos barn.

Sitter du vid en dator hela dagarna, är nattljusoljan bra för dig.
Ett par tsk nattljusolja sägs även kunna ta bort den värsta baksmällan.

Nattljusolja hittar du här: Nattljusolja – kosttillskott

Gå till shop för alla kosttillskott: Kosttillskott – Hälsokost

Läs mer på: Nattljusolja

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Eva B april 27, 2011 kl. 16:05

Detta är ett riktigt superbra tillskott! Min Svägerska börja ta det för ca ett år sedan, sist vi träffa henne var jag tvungen och fråga om hon gjort ett ansiktslyft! Och hon berätta att det var kosttillskott av nattljusolja och Royal Jelly som gjort en sådan skillnad! Jag beställde direkt dessa kosttillskott själv 🙂

Svara

2 Lotta april 27, 2011 kl. 16:10

Jag håller med Eva, dessa tillskott gör underverk! Inte bara ser du mycket yngre och frächare ut du känner dig verkligen mycket piggare och mer balanserad! Jag följde länken på detta blogginlägget, det är väldigt bra priser på denna sidan. Jag köpte samma produkt av en annan återförsäljare som tog mer betalt! Jag kommer att köpa här nästa gång 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: