Naturlig hjälp vid förkylning

by Mikaela Bjerring on 9 januari, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Huskurer - Husmorstips, Immunsystemet, Örtmedicin

Det finns över 100 olika förkylningsvirus och vissa elakare än andra. Att äta en bra kost, få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler, motionera och god sömn bidrar allt till ett starkare immunförsvar. Men oavsett hur hälsosam man än är så kan man någon gång råka på en förkylning.
Hälsokost och naturläkemedel vid förkylning.

Med rätt blandning av örter och näringsämnen så kan du snabbare bota den onda halsen, en rinnande näsa, och den febervarma pannan. Godkända hälsokostprodukter och naturläkemedel som kan stödja ditt immunsystem och bidra till ett snabbare tillfrisknande kan du läsa mer om och köpa här. Nedan har jag samlat ett urval av artiklar med tips och råd vid förkylning.

Läs vidare om hjälp vid förkylning:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Tessa januari 25, 2015 kl. 11:02

Riktigt bra tips! Tack! Älskar att läsa om olika huskurer och tror starkt på naturens läkande kraft! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: