Naturliga energistärkare

by Mikaela Bjerring on 4 mars, 2011 · 2 comments

in Blogg

Trötta binjurar är ett av de första tecknet på sjunkande energinivå. Många naturliga preparat kan hjälpa dig att få energin tillbaka och där med även öka välbefinnandet.

  • Ginkgo biloba är en ört som ökar blodcirkulationen, kan få upp vitaliteten igen.
  • Ginseng kan hjälpa till att hålla tröttheten borta. Det finns många typer av Ginseng, men för slutkörda nerver anses sibirisk ginseng vara den bästa.
  • Rosenrot Kallas även för ” den Svenska ginsengen” Denna ört har använts av samer sedan urtider. De adaptogena ämnena i rosenrot, salidrosid och rosavimin, hjälper hjärncellerna att återställa balansen mellan de olika nervsubstanserna. Detta gör att man fungerar bättre mentalt, blir mer stresstålig och får en ökad koncentrationsförmåga. Idrottsmän använder ofta rosenrot för att öka sin prestationsförmåga. Effekten från rosenrot märks ofta väldigt snabbt.

Här hittar du kosttillskotten:  Rosenrot, Ginkgo biloba och GinsengViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Daniel mars 7, 2011 kl. 15:42

Det proteinpulver jag använder innehåller också rosenrot, jag tycks känna att jag får mer energi i alla fall!

Svara

2 Erika mars 7, 2011 kl. 15:43

Rosenrot är helt fantastiskt!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: