Naturliga hudvårdsprodukter som tillför näring till din hud

by Mikaela Bjerring on 22 oktober, 2014 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård

Crearome är ett Svenskt företag som är specialiserade på tillverkning och distribution av naturkosmetika och som har många underbara produkter i sortimentet.

Naturliga hudvårdsprodukter från Crearome

Med naturliga ingredienser som är miljövänliga och med ett brett sortiment av ekologiska produkter erbjuder Crearome många rena och underbara produkter så som: ricinolja, mandelolja, jojobaolja, arganolja, sesamolja, nyponrosfröolja, morotsolja, avocadoolja, tisteloja, gurkörtsolja, sheasmörolja, salviavatten, kamomillvatten, rosenblomsvatten, Rasul tvållerapulver, macadamiaolja, vetegroddsolja, aprikoskärnolja, granatäppleolja, lavendelblom, kamomillblom, hallonblad och underbart epsomsalt (magnesiumsalt). Dessa oljor, hydrolater, torkade växtdelar m.m. tillför huden näring, fukt, välgörande fettsyror.

Här hittar du rabatterade priser på: naturliga produkter från Crearome

Läs mer:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: