Nyår är ett tillfälle för förändring!

by Mikaela Bjerring on 30 december, 2013 · 5 comments

in Blogg, Hälsa, Livsstilsförändringar, Psykisk hälsa

För de flesta så betyder ett nytt år en ny start, en chans att dra ett streck över det gamla. Vad det nu än är som gnager på ditt samvete så finns där inget bättre tillfälle än NU att göra dina löften till dig själv till verklighet. För oavsett vad du väljer att göra med din tid så kommer den ändå att passera.

För att göra en stor förändring i ditt liv krävs mod, motivation och vilja. Ofta kan det vara det första steget som känns svårast och säkerligen kommer det komma en hel del motgångar på vägen. Men det är också de utmaningarna du överkommer på resan som i slutändan kommer ge dig den kunskapen och styrkan du behöver för att nå dit du vill.

Det finns dock mycket du kan lära dig av andras erfarenhet och där finns många hjälpsamma verktyg, program och sajter där du kan hitta information, stöd och motivation för att nå just dina mål.

fyrverkeri
Om du vill ändra din livsstil till att vara hälsosammare, kanske gå ner i vikt men har svårt att komma igång? Då är kanske matdagboken en sajt för dig. Där kan du få tips och råd, stöd från andra medlemmar och alla verktyg du kan tänkas behöva för att nå dina mål för att gå ner i vikt, bli hälsosammare och komma igång med din träning.

Vid träning är det även viktigt att se till att ladda kroppen med rätt näring. Kroppen förbränner mer näringsämnen vid träning och hårt fysiskt arbete vilket betyder att vi måste se till att fylla på våra depåer. Mer om behov av näringsämnen och kosttillskott vid träning kan du läsa om på Supplement store och Gymgrossisten.com samt Bodystore.com .

Ett annat nyårslöfte som många människor ger sig själva är att ändra sin jobbsituation. Kanske handlar det om att ta ett steg upp i karriären, eller kanske känner du att du behöver ett totalt ombyte av arbete och söka dig till något nytt? Är du i behov av att komplettera dina studier eller läsa en helt ny utbildning så kan högskoleprovguiden vara ett hjälpfullt verktyg för dig.

Människan är konstruerad att alltid behöva sträva efter något, att ha något att se fram emot. Det är också den drivkraften som får oss att utvecklas och världen att gå runt. Men efter allt är det enda som verkligen har betydelse är att kunna känna lycka och tillfredsställelse i nuet – att känna trygghet, glädje och harmoni under alla dessa resor genom livet mot olika mål.

Gör det nya året och resten av livet till något speciellt och tillåt dig göra de livsförändringar du drömmer om. Släpp alla negativa tankar, känslor och händelser bakom dig och lev till 100 %!

 

             Gott nytt år till er alla!

 

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Therese W januari 1, 2014 kl. 22:10

Medgångar och motgångar tillhör livet och jag välkomnar båda! Det är en del av alla överraskningar livet ger som får oss att verkligen leva och utvecklas 🙂

Svara

2 Malin Berg januari 1, 2014 kl. 22:15

2014 ser jag fram emot stora förändringar i mitt liv! Gott nytt år!

Svara

3 Anna Jansson januari 1, 2014 kl. 22:34

Gott nytt år! Jag ser fram emot att läsa nya och inspirerade tips på bloggen här 2014!

Svara

4 Stig A januari 12, 2014 kl. 20:26

Nyår är verkligen en milstolpe och en bris av frisk luft, en chans att få gjort saker som vi så länge gått runt och tänkt på… Gott nytt år1

Svara

5 Tina W januari 12, 2014 kl. 20:27

Tack för tipset! Underbara erbjudanden alltid 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: