Nyttigare variant av chokladbollar

by Mikaela Bjerring on 19 september, 2015 · 6 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Sockerfritt

Här är ett recept på en hälsosammare variant av chokladbollar som inte innehåller något vitt socker eller mjölkprodukter. Snabba och enkla att göra och dessutom gudomligt goda!

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Kärna ut dadlarna om de inte redan är kärnfria.
  2. Mixa alla ingredienser i en matberedare tills du fått en deg som håller ihop bra. Har du ingen matberedare så går det utmärkt att finhacka dadlarna och sedan blanda ihop alla ingredienser i en skål.
  3. Gör runda bollar av degen i önskad storlek.
  4. Rulla bollarna i kokosflingor, kakao eller nötkross. Snabbt, enkelt och himmelskt goda!

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Stina september 20, 2015 kl. 20:28

Mums! Vad gott ska prova att göra dem nästa helg! 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring september 21, 2015 kl. 16:19

Dom blir garanterat riktigt goda! 🙂

Svara

3 Maria A september 20, 2015 kl. 21:49

Tack för receptet 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring september 21, 2015 kl. 16:21

Varsågod!

Svara

5 Marita N. september 27, 2015 kl. 15:25

Åh, så gott det ser ut och låter. Sparar receptet 🙂

Svara

6 Mikaela Bjerring september 27, 2015 kl. 16:22

Trevligt! Ja spara gärna receptet. 🙂

Svara

Cancel reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: