Personlig utveckling

by Mikaela Bjerring on 19 augusti, 2013 · 1 comment

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling

Personlig utveckling är egentligen väldigt enkelt att förklara, det är allt som får dig att utvecklas som person. Det är allt som gör att du får mer kontroll över dig själv och ditt liv. Det handlar om att ta kontroll över känslor, skapa en inre harmoni och balans. Att bygga starkare och tryggare relationer med personer i din omgivning är även av stor betydelse, likaså att välja att omge dig med människor som får dig att må bra.

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

En bok om personlig utveckling (Finns via länken nedan)

Personlig utveckling kan handla om hur du kan bli mer produktiv och effektiv i ditt arbete och samtidigt kunna fokusera på det som verkligen räknas i livet – nära och kära, mål och drömmar och allt annat som du värderar högt.

Ledarskap kan t.ex. vara en del i personlig utveckling och att lära sig ett nytt språk eller färdighet kan vara en annan. Personlig utveckling är viktig och kanske till och med nödvändig för att må bra och för att få det mesta ut av livet. Vad personlig utveckling är för dig, bestämmer du! Det är din målsättning som avgör det och det är den som blir din drivkraft.

En annan förklaring på ordet ”personlig utveckling” är att lyssna på dig själv, förstå tankens kraft och gör handling utav den. Ja, det och mycket mer.

Här hittar du böcker om Personlig utveckling

 

{ 1 comment… read it below or add one }

1 KikkiSandström augusti 20, 2013 kl. 13:14

Bra tips även om boken har några år på nacken.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: