Att ge och få positiv energi!

by Mikaela Bjerring on 28 juli, 2011 · 3 comments

in Blogg, Personlig utveckling

Att omge sig av positiv energi är en avgörande faktor för att man ska må bra och kunna ta för sig av livet!

Positiv energi!

Positiv energi!

Vi människor är konstant omgiven av energi. Vi kräver energi för att kunna leva och vi ger och tar energi från vår omvärld. Vi är beroende av fysisk energi för att vår kropp ska fungera och vi behöver positiv psykisk energi för vi mentalt ska må bra.

Den miljö och de människor som du dagligen omger dig med är den källan du får och ger din energi till. Ditt val av vem du umgås med är därmed av stor vikt. Det får dig att antingen växa eller krympa!

Positiva tankar skapar positiva känslor vilket får dig att reagera, agera och skapa ett positivt beteende. Det får både dig och din omgivning att känna glädje och må bra. Likväl skapar negativ energi negativa tankar vilket leder till ett destruktivt flöde.

Det handlar om att ge och få energi, ett konstant utbyte mellan oss alla som antigen får oss att må bra eller dåligt. Om du ger positiv energi så är det oftast det du får tillbaka. Hitta dina positiva energikällor och ta för dig av livet!

 

Bildkälla: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Face-smile-big.svg

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna K juli 31, 2011 kl. 19:57

Bara man börjar tänka mer positivt så öppnas så många dörrar och allt i livet blir roligare 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: