Propolis, över 80 naturliga ämnen!

by Mikaela Bjerring on 27 januari, 2011 · 0 comments

in Blogg

Propolis, över 80 naturliga ämnen!

Propolis, över 80 naturliga ämnen!

Propolis innehåller över 80 naturliga ämnen

Det är kanske därför inte så konstigt att Propolis använts som läkemedel i tusentals år i många olika kulturer.

Honung är en välkänd biprodukt med det är inte den enda! Bikittet – även kallat propolis, har en rad unika egenskaper som gör det extra intressant ur hälsosynpunkt. Bina använder propolis för att täta bikupan och det skyddar då mot bakterier, virus och sjukdomar.

Propolis har genom åren undersökts i ett stort antal vetenskapliga studier där de unika egenskaperna har bekräftats. Ämnet har använts inom läkekonsten i tusentals år inom olika kulturer världen över. Propolis är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bina tuggat samman med sin saliv. 
Propolis består av mer än 80 naturliga ämnen och tillsammans skapar de en produkt som är helt unik.

Propolis innehåller bland annat: 

Här hittar du: Propolis- kosttillskott

Läs mer om olika produkter: Hälsokost – kosttillskott

 

Källor: - Biodlarna, Sveriges biodlares riksförbund. www.biodlarna.se/website1/1.0.1.0/42/1/ - Journal of food Science volume 74, issue 6, page H162-H162, August 2009 - Bildkälla: wikimedia commons


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: